Question details

The marketing messages committed to customers wishes is a part of
$ 10.00


Page:of 22

 

 

                                             Automatic Zoom                                             Actual Size                                             Page Fit                                             Page Width                                                                                          50%                                             75%                                             100%                                             125%                                             150%                                             200%                                             300%                                             400%                                         

 

 

(

CRM

)

Customer Relationship Management

Multiple Choice Questions with Answers:

-

1. Customer Relationship Management is about

a) Acquiring the right customer

b)

Instituting the best processes

c) Motivating employees

d) All of the above

Answer:D

2. CRM technology can help in

a) Designing direct marketing efforts

b) Developing new pricing models

c) Processing transactions faster

d) All of the above

Answer:D

3. A

_________ is an organized collection of detailed information about individual customers or

prospects that is accessible, actionable and current for marketing purposes such as lead generation and

others.

a) Customer database

b) Customer mailing list

c)

Business database

d) None of the above

Answer:A

 

 

 

4. _______uses sophisticated mathematical and statistical techniques such as neutral networking and

cluster analysis.

a) Data mining

b) Data survey

c) CRM

d) None of the above

Answer:A

5. The main drawba

ck of CRM is

a) Implementing CRM before creating a customer strategy

b) Rolling out CRM before changing the organization to match

c) Stalking, not wooing, customers

d) All of the above

Answer:D

6. The marketing messages committed to customers wishes is

a part of

a) Permission marketing

b) Activity marketing

c) Supplier marketing

d) None of the above

Answer:A

 

 

7. The method used to assess real cost of providing services to an individual customer is

a) Cost based accounting

b) Activity based

accounting

c) Turnover based accounting

d) Price based accounting

Answer:B

8. _______is any occasion on which the brand or product is used by end customers.

a) Customer touch point

b) Retailers touch point

c) Company touch point

d) None of the above

Answer:A

9. _________ is the study of how individuals, groups and organizations select, buy, use and dispose off

goods, services, ideas or experiences to satisfy their needs and wants.

a) Consumer behavior

b) Product cycle

c) Purchase behavior

d) None of

the above

Answer:A

10. A consumer buying behavior is influenced by

 


Available solutions